boknea -

Babbeldrottningen, Babbeldrottningen i New York

Babbeldrottningen - Meg Cabot
309 Sidor

Lizzie kan aldrig hålla tyst. Så när hon åker till sin pojkvän i London kan hon så klart inte låta bli att släppa ut lite mycket information. Det leder alltså till att hon är ensam i London utan någonstans att bo. Därför tar hon första bästa tåg till Frankrike där hennes bästa kompis Shari jobbar i baren på en fantastiskt vacker vingård. Där är allt helt underbart.Men såklart kan hon inte hålla sej utan börjar snart att prata lite mer än hon borde.


Babbeldrottningen i New York - Meg Cabot
293 Sidor


Lizzie har flyttat till New York. Där tillbringar hon det mesta av tiden med sin pojkvän Luke och sin bästa vän Shari. Men att hitta jobb och lägenhet i New York är inte det lättaste. Särskilt inte när hon vill jobba med att fixa till gamla bröllopsklänningar.


Båda dom här böckerna är jättekul. Det händer oväntade grejer hela tiden och Lizzie försöker alltid lösa sina problem på så konstiga sätt. Jag förstår inte riktigt varför Meg Cabot kallar det här en vuxenbok. Den är precis likadan som alla andra böcker av henne. Den är i alla fall jättebra och defenitivt värd att läsa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
[email protected]