GossipGirl Leva livet här och nu, Ingen gör det bättre, Fiender i vått och torrt,

GossipGirl  Leva livet här och nu - Cecily von Ziegesar
14/6 - 19/6 2009
224 Sidor


Länk till Bok.nu

GossipGirl Ingen gör det bättre - Cecily von Ziegesar
19/6 - 21/6 2009
224 Sidor



Länk till Bok.nu


GossipGirl Fiender i vått och torrt - Cecily von Ziegesar
21/6 - 23/6 2009
224 Sidor



Länk till Bok.nu

Nu orkade jag inte göra tre recensioner på tre likadana böcker så jag gör en för alla tre...
Nu blev GG mycket bättre! Nu händer det massor av kuliga grejor att läsa om. Mycket bättre nu! Jag älskar Blair och Serenas vänkap som hela tiden krossas och byggs upp på nytt. Jag måste köpa resten av böckerna!

XOXO BokNea



Gossip Girl Det som passar mig

Gossip Girl det som passar mig - Cecily von Ziegesar
12/6 - 14/6 2009
197 Sidor

Länk till bokus

Har inte så mycket att säga om den här boken. Den är precis likadan som alla andra Gossip Girl. Jag vet inte om jag orkar läsa färdigt hela serien. Boken var helt okej annars.



xoxo BokNea xD

Gossip Girl För det är jag värd

Gossp Girl För det är jag värld - Cecily von Ziegesar
11/6 - 12/6 2009
238 Sidor

Länk till Bokus

Kul bok! Alla i boken är helt galna! Dom gör slut, blir ihop och skvallrar. Ungefär likadan som alla andra Gossip Girl böcker, men den är ju kul så de gör inget. Jag har nog inget mer att säga om boken som inte står i recensionen under.

xoxo BokNea ;D

Gossip Girl Allt och lite till

Gossip Gilr Allt och lite till - Cecily von Ziegesar
9/6-11/6 2009
224 sidor

Länk till Bokus

Okej bok. Inte så att jag hoppar av förtjusning men ändå riktigt bra. Det finns delar av boken som är  jättespännande, men också väldigt tröga delar. Jag tror att många som läser de här böckerna dras till dom eftersom det är så långt ifrån våra egna jämförelsevis tråkiga liv. Det är riktigt kul att läsa om alla glamourösa fester och modevisningar. Kul om du gillar kärleksböcker.

xoxo BokNea ;D


SAKNAD Okänd Identitet

SAKNAD Okänd Identitet - Meg Cabot
8/6 - 9/6 2009
221 Sidor

Länk till Bokus

Andra gången jag läser denna underbara bok! Man sitter klistrad genom hela boken och kan inte sluta tänka på något annat. Den är mer romantisk än Twilight, och jag blir kär i coola Rob. Det här är den avslutande boken i Saknad serien, och det är inte en dålig avslutning! Den här hamnar nog på pokalplats i min favoritboklista. Du är galen om du inte läser den!

Bok.nu

Jag har just hittat en jättebra sajt. Den heter Bok.nu. På den så sätter man betyg på alla böcker man har läst så kan dom lista ut andra böcker som man skulle gilla. Dom kan också hitta medlemmar med precis samma boksmak som en själv. Jag heter Boknea där om ni undrar. Bli medlem!

Cathys bok

Cathys bok - Sean Stewart
31/5 - 8/6 2009
143 Sidor

Länk till bokus

Det här är en väldigt kul och annorlunda bok. Det är inte bara en bok, utan också ett stort mysterium man måste lösa. I början av boken är det en plastficka med massor av ledtrådar. Man ska också ringa olika nummer som hänvisar till olika sajter på nätet. Själva boken var jättebra man lite rörig ibland. Jag gillar huvudrollens karaktär och att boken var skriven som en dagbok med olika klotter på varje sida. Den är skriven lite på samma sätt som Meg Cabots böcker ( som jag älskar!). Nu när jag har läst ut boken och ska lösa själva mysteriet blir det lite jobbigare. Jag är inte världens bästa dektektiv direkt. Läs om du gillar böcker som är mer än bara böcker.

Washington D.C

Washington D.C - Meg Cabot
31/5 - 2/6 2009
270 sidor

Länk till Bokus

Den här boken är überkul! Ja kan läsa den hur många gånger som helst (precis som alla andra böcker av Meg Cabot). Sam (som det handlar om) har så kul humor i alla dom där listorna hon skriver. Den är både romantisk och rolig. Om du är en smarting som jag så ska du läsa den här!

Böcker i födelsedagspresent =)

Jag har just öppnat mina presenter och shit va mycket böcker! Nu har jag 7 nya böcker att läsa =). Fast jag har läst 6 av dom, men dom e så  bra så ja kan läsa dom hur många gånger som helst.
Ja har fått:

*Om jag kunde drömma             


*När jag hör din röst


*Ljudet av ditt hjärta


*Så länge vi båda andas


*Ett oemotståndligt begär


*Okänd identitet


*Cathys bok



Nu har jag att läsa ett tag! =D =D =D =D =D =D =D


RSS 2.0
[email protected]