boknea -

Boktips

Här kommer några böcker som du bara måste läsa, dom är bäst!

Om jag kunde drömma- Stephenie Meyer-Typ världens bästa bok, den har allt- romatik, spänning, humor och... ja allt! De andra Twilight böckerna är också super.

Harry Potter och dödsrelikerna
- J.K Rowling- Helt klart den bästa (och sista) boken i serien. Det är där typ allting knyts ihop och det händer så mycket i den också.

HEMSÖKT- Den fjärde dimentionen- Meg Cabot- Den är bara såååååå romantisk, den första halvan av boken va rätt tråkig, men helt plötsligt var man trollbunden. Jag älskar den boken.

De sju topparnas rike-Susanne MacFie- Förtjänar typ alla pris som går att hitta. Den utspelar sig i en helt annan värld där allt går ut på att vinna spelet, då får man träffa den man saknar mest. Bara så spännande.

Ful- Scott Westerfeld- Den är liksom magisk, man lever sig verkligen in berättelsen och att den utspelar sig i framtiden gör det inte direkt mindre coolt.

Alex Dogboy- Monica Zak- Den berättar den verkliga sanningen om hur det är i världen, man får sig en riktig tankeställare. Författaren har också åkt till Honduras (landet boken utspelar sig i) och intervjuvat olika gatubarn så allt i boken har hänt på riktigt, fast inte av en och samma kille.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
[email protected]